Ann Verhaert

Kinderpsycholoog/kindertherapeut

Bieke Detavernier

Bieke Detavernier, kinderpsycholoog en psychodynamisch kinderpsychotherapeut. Werkzaam in het Vertrouwenscentrum Kindermishandeling Antwerpen en in groepspraktijk Duendito te Lint. Mede-opleider bij het postgraduaat psychodynamische kinderpsychotherapie K.U.Leuven. Bestuurslid bij Rino Vlaanderen en bij VVPT.


Caroline Van der Hallen

Ma, psycholoog/psychotherapeut, Hoofdocent Groepsprocessen GZ-opleiding RINO-Zuid

Femke Permentier

Ma, kinderpsycholoog/kinderpsychotherapeut

Joost Hutsebaut

Dr, psycholoog/psychotherapeut

Liesbet Willems

klinisch psycholoog/traumatherapeut

Lieve De Laet

kinderpsycholoog/kindertherapeut

Lieve Van Lier

Lieve Van Lier, Ma, kinderpsycholoog en psychodynamisch kindertherapeut; werkzaam als praktijkassistent aan de onderzoeksgroep Klinische psychologie van de KU Leuven en als psychotherapeut in PraxisP, facultair praktijkcentrum KU Leuven. Staflid van het postgraduaat Psychodynamische kindertherapie KU Leuven en bestuurslid van RINO Vlaanderen

Marc Hermans

Marc Hermans

Kinder- en jeugdpsychiater, psychoanalytisch psychotherapeut, familie- en systeemtherapeut. Werkzaam binnen groepspraktijk Het Park in Sint-Niklaas en privé in Mechelen. Bestuurslid van RINO Vlaanderen.

Marijke Van den Noortgate

kinder-en jeugdpsychiater

Martine Sucaet

Ma, kinderpsycholoog en psychodynamisch kindertherapeut, werkzaam in het CGG Vlaams-Brabant Oost vestiging Leuven afdeling Kinderen en Jongeren. Supervisor en opleider binnen het postgraduaat Psychodynamische Kindertherapie KU Leuven; bestuurslid van RINO Vlaanderen

Michelle Warriner

klinisch psycholoog/kinderpsychotherapeut

Nicole Vliegen

Nicole VliegenNicole Vliegen, PhD, doctor in de klinische psychologie en psychodynamisch kindertherapeut, is hoofddocent in Klinische Psychologie aan de KU Leuven, en verzorgt onderwijsomtrent klinische psychologie en psychotherapie met betrekking tot kinderen en gezinnen. Ze is academisch verantwoordelijke van de opleiding Psychodynamische Kinderpsychotherapie, leidt een team kindertherapeuten in facultair praktijkcemtrum PraxisP te Leuven en is en promotor van de Leuvense Adoptiestudie. Ook is ze voorzitter van RINO Vlaanderen.

In 2006 promoveerde ze op een proefschrift over ouder-kind-interactie bij postpartum depressie. Ze was meerdere jaren bestuurslid van de van de Vlaamse Vereniging voor Psychoanalytische Therapie (VVPT), waaronder twee termijnen als voorzitter.

Sabine Kapcia

Ma, kinderpsycholoog/kinderpsychotherapeut

Sofie Parijs

vrijwilliger administratie

Stein De Sterck

Kinderpsycholoog/systeemtherapeut, werkzaam in het Vertrouwenscentrum Kindermishandeling Antwerpen met jonge zedendelinquenten en hun gezin.

Sus Weytens

Sus Weytens

Sus Weytens, Ma Klinisch Psychologie, Psychodynamisch kinderpsychotherapeute, werkzaam als praktijkassistent van de onderzoeksgroep Klinische Psychologie en in Praxis P, het facultaire praktijkcentrum van de KUL. Groepssupervisor in de postgraduaatopleiding psychodynamische kinderpsychotherapie. Bestuurslid van RINO Vlaanderen en VVPT. Privé-praktijk te Aalst