Boekvoorstelling: "Therapeutic work for children with complex trauma"

Panelgesprek met Simon Fiore, Chrissy Engelen, Gert Gillis, An Molenbergs, Eileen Tang en Nicole Vliegen

Het psychodynamisch kinderteam van PraxisP (KUL) heeft jarenlange ervaring opgebouwd in het werken met kinderen en jongeren met complex trauma, hun gezinnen en vaak hun ruimere zorgomgeving. Deze ervaring werd samengebracht in een boek. Vlaamse auteurs en Londense collega's gingen samen aan de slag, om alle opgedane ervaringen en inzichten toegankelijk te maken voor psychotherapeuten die met deze doelgroep aan de slag gaan.


Werkwijze

In een panelgesprek gaan KUL-collega's Simon Fiore en Chrissy Engelen n gesprek met Gert Gillis en An Molenberghs, psychodynamisch kindertherapeuten met expertise in deze doelgroep. Eileen Tang en Nicole Vliegen gaan mee het gesprek aan. Er worden ervaringen en inzichten uitgewisseld, opgedaan bij het lezen en het schrijven van het boek.

Na het panelgesprek, volgt een feestelijke receptie.


Kostprijs

Deze avond wordt u aangeboden door RINO Vlaanderen en KULeuven.


Wil u graag onderzoek en verspreiding van kennis omtrent deze kinderen steunen, kan dat met een vrije bijdrage aan het Fonds Dr Pierre Vereecken:
https://icts.kuleuven.be/apps/fondsen/4000040/nl/d...


Wanneer u een boek wenst aan te kopen, kan u dat straks aanvinken. Wij voorzien dan een exemplaar voor u aan 28€. Voor de betaling ontvangt u een factuur.


Locatie

Justus Lipsiuszaal (08.16)
Blijde-Inkomststraat 21
3000 LEUVEN

Op wandelafstand van het station Leuven
Parkeren kan op het Ladeuzeplein of aan het station

Wil u graag onderzoek en verspreiding van kennis omtrent deze kinderen steunen, kan dat met een vrije bijdrage aan het Fonds Dr Pierre Vereecken

https://icts.kuleuven.be/apps/fondsen/4000040/nl/donate

Justus Lipsiuszaal (08.16), Blijde Inkomststraat 21, 3000 LEUVEN

Data

  • 20 oktober 2023 17:00 - 19:30